DUET 1 | rough look

EMI

Tämän dueton yhdistävinä tekijöinä ovat kerrostettu leikkaus ja kokopään vaalennus (global bleach). Kerrostuksen mittapituutta ja kulmaa säätelemällä lookista saa voimakkaamman tai pehmeämmän. Tämän dueton voimakkaammassa lookissa on käytetty Four Reasons Color Mask Intense -suoravärejä, jotka tekevät lopputuloksesta erottuvamman.

TEE NÄIN

Leikkaus

Jaottele hius kuvan osoittamalla tavalla.

Kerrosta alaosan hiukset oman osionsa päällä voimakkaasti ylös nostaen.

Kerrosta pääliosa pään muodon mukaisesti.

 

Väri

Tyvivaalennus Four Reasons Hydrobleach + Four Reasons Oxid 6 % + OLAPLEX.

Latvan puhdistus suoravärijäämistä Four Reasons Optima Makeover + vesi.

Sävytys tehtiin käyttämällä Color Mask Intense Toning Treatment Yellow + Color Mask Intense Toning Treatment Blue -sävyjä. Blue levitettiin osittain tyvelle, johon Yellow marmoroitiin päälle.

 

Viimeistely

Emin hiukset viimeisteltiin Four Reasons Professional -sarjan tuotteilla. Kosteisiin hiuksiin tyveen suihkutettiin Root Booster -tuote ja hiukset föönattiin alaspäin. Föönauksen jälkeen hius nosteltiin ylös ja päälle suihkutettiin Elastic Volume Spray -volyymisuihketta, joka antaa joustavaa tukea. Yksityiskohdat viimeisteltiin Finishing Spray -hiuslakalla.

 

Kotona

Kotihoitoon Emi käyttää Four Reasons Professional Brilliant Color Shampoota ja Brilliant Color Conditioner -hoitoainetta sekä satunnaisesti myös Color Mask Intense Toning Treatment Yellow -tehohoitoa, kun hiusvärin intensiteettiä halutaan vahvistaa. Suoraväritöissä on tärkeää myös opastaa asiakas pesemään hius oikein: hiusväri pysyy kirkkaana mahdollisimman pitkään, kun hiukset pestään viileällä vedellä ja kuivataan heti suihkun jälkeen. Myös lämpökäsittely raudoilla kuluttaa hiusväriä ja on erityisen tärkeää muistaa lämpösuojan käyttö!

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin