Uutiset

Lisää tuotantoa Suomeen! Four Reasons No Nothing -sarjan aerosoleja valmistetaan jatkossa Vantaalla

Four Reasons

Vuosi 2024 on hyvä vuosi kotimaiselle hiuskosmetiikkatuotannolle: Four Reasons No Nothing -sarjan aerosolituotteiden tuotanto on siirretty suurelta osin kotimaahan: jatkossa 80 % sarjan tuotteista valmistetaan Suomessa. Ja tiesitkö, että Four Reasons No Nothing -sarja on saanut inspiraationsa ajatuksesta, että vähemmän on enemmän? Sarjan tuotteet ovat Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksymiä ja vegaanisia, joten voit huoletta helliä hiuksiasi tuotteilla, jotka eivät ärsytä ketään.

Ainoastaan neljä tuotetta, No Nothing Sensitive Heat Protection Spray, No Nothing Sensitive Wax, No Nothing Sensitive Hair Oil ja No Nothing Sensitive Dry Shampoo Foam, valmistetaan muualla.

Mikä muuttuu?

Tuotteiden ulkoasu pysyy ennallaan, mutta niissä on uusi ainesosaluettelo sekä uudet tuote- ja EAN-koodit. “Tuotteiden koostumuksiin tulee pieniä muutoksia, mutta ne on kehitetty ja testattu niin, että ne vastaavat entisiä koostumuksia mahdollisimman tarkasti“, Four Reasonsin valikoimajohtaja Pia Nurmi kertoo. Käyttökokemuksesi pysyy siis yhtä laadukkaana kuin ennenkin. Ensimmäinen Suomessa valmistettu Four Reasons No Nothing -aerosoli on Sensitive Strong Hairspray 300 ml, ja on lähdössä toimitukseen.

Muutoksen aikataulu on joustava: alamme toimittaa uusia tuotteita sitä mukaan, kun vanhat loppuvat varastosta. Alla on lista tuotteista, joita muutos koskee. Voit olla rauhallisin mielin – tuotteiden toimituksiin ei pitäisi tulla katkoksia tehtaan vaihdon vuoksi.

Suomessa jatkossa valmistettavat tuotteet

  • Four Reasons No Nothing Sensitive Strong Hairspray 100 ml 300 ml│500 ml
  • Four Reasons No Nothing Sensitive Super Strong Hairspray 300 ml│500 ml
  • Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo 100 ml│250 ml
  • Four Reasons No Nothing Sensitive Strong Mousse 100 ml│200 ml

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin