Inspiraatio Tuotteet Uutiset

Uudet Optiman Mahonkisävyt saatavilla lokakuun aikana!

Four Reasons

Kampaajille tehdyn kyselyn pohjalta suunnitellut Four Reasons Optima Intense -sarjan mahongit ovat värimaailmaltaan murrettuja sekä sijoittuvat juuri sopivasti punaisen ja violetin välimaastoon. Uudet Optiman mahongit on jaoteltu kolmeen tummuusasteeseen; 5M, 6M ja 7M.

Mahonki on täydellinen valinta, kun haluat lisätä vivahteikkuutta ja erottuvuutta ilman räikeää lopputulosta. Punertavat ja oranssin sävyt ovat myös erityisen suosittuja syksyn ja talven aikana, jolloin lämpimät luonnon- ja maanläheiset sävyt korostuvat. Four Reasonsin sosiaalisen median asiantuntija ja vaikuttajakampaaja Linda Lehto näyttää, kuinka hiusvärit päivitetään vastaamaan syksyn trendikkäitä sävyjä Optiman väreillä – ja mukana on tietysti uusi mahonkiresepti!

Syvä mahonki

Tyven resepti

Lindan vinkki: jos hiukset ovat tummemmat ja haluat vaalentaa, Clear Booster auttaa kirkastamaan sävyä!

Linda levitti väriseoksen ensin tyveen ja antoi sen vaikuttaa pidempään kuin latvoissa, jotta tyvi ehtii vaalentua ja kirkastua.

Latvojen resepti

Latvat on valmiiksi vaalennettu, joten Linda sekoitti värin 1,5 % -hapetteeseen ja levitti väriseoksen latvoihin. 6M antoi hiuksiin upean syvän ja rikkaan mahonginsävyn.

Lämmin punainen

Resepti tyveen

Levitä väriseos tyveen ja anna vaikuttaa noin 10 minuuttia.

Resepti latvoihin

Koska mallilla on oma väri tyvessä, Linda antoi tyven värin vaikuttaa hetken. Tämän jälkeen Linda levitti saman värireseptin myös latvoihin ja antoi vaikuttaa, kunnes haluttu intensiteetti saavutettiin.

Hehkuva kupari

Koko pään resepti

Linda levitti väriseoksen tasaisesti koko päähän. Tuloksena saatiin kauniin kuparinen sävy, joka ihastuttaa hehkuvana ja lämpimänä.

Hoidot ja valmistelu

Suositus: ennen värikäsittelyjä, tee Four Reasons Professional Pre Detox-käsittely ja Bio-Molecule Repair® Protect Spray -käsittely. Näin hiukset ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa vastaanottamaan uudet sävyt.

  1. Detox: Suihkuta Professional Pre Detox Sprayta hiuksiin ja anna vaikuttaa hetki. Pre Detox neutraloi mineraalit ja estää värien liiallisen hapettumisen.
  2. Bio-Molecule Repair®: Levitä Bio-Molecule Repair Protect Spray® ja anna vaikuttaa. Hoito suojaa ja korjaa hiuksia.
  3. Värikäsittely: Kun hiukset on valmisteltu, levitä valitsemasi väriresepti hiuksiin.

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin