Tuotteet Uutiset

Four Reasons Matcha Bleach on vuoden 2024 paras blondituote

Four Reasons

Hius- ja kauneusalan ammattilehti Pinni järjestää vuosittain pohjoismaisen Nordic Hair Star -kilpailun ja gaalan, jossa kauneusalan ammattilaiset palkitsevat hiusalan tähtiä sekä valitsevat Vuoden Parhaat ammattihiuskosmetiikkatuotteet.

Innovatiivisuus palkittiin, sillä Four Reasons Matcha Bleach voitti vuoden 2024 paras blondituote -sarjan!

Tuomariston kommentit Matcha Bleachista

“Helppokäyttöinen vaalennusjauhe. Puhdisti hiukset kauniisti matalallakin hapetteella.”

“Huippu vaalennusteho ja mukava käyttää.”

“Kollegat kehuvat, että aine ei haise perus vaalennusaineelle. Studiollamme kampaajat käyttävät tätä.”

“Helppo levittää, ei pöllyä. Hiuksia suojaavat ominaisuudet.”

Kokeile alan uusinta vaalennustehoa

 Trendikäs Matcha Bleach on tehokas ja monipuolisesti käytettävä, pölyämätön vaalennusaine. Se sitoo ja poistaa metalleja sekä mineraaleja ja suojaa hiusta vaalennuksen aikana.

 Matcha Bleach eroaa perinteisistä vaalennusjauheista monipuolisilla ominaisuuksillaan ja tuo varmuutta sekä tarkkuutta vaalennusprosessiin.

Koostumuksessa sen salaisuus

Koska Matcha Bleachissa on kelatoivia aineita, vaalennusaine ei reagoi negatiivisesti, jos hiuksessa on metalleja ja mineraaleja. Näin massan koostumus ei muutu kesken vaalennuksen ja työskentely on varmempaa sekä tarkempaa.

Vaalennusaineen fermentoitu hyaloronihappo ja vihreä teeuute ylläpitävät hiuksen kosteustasapainoa ja suojaavat hiuksen suomukerrosta vaalennuksen aiheuttamalta rasitukselta.

Yksi vaalennusaine, lukemattomia käyttömahdollisuuksia

Massan täyteläisyys mahdollistaa sekä tarkan raidoitustyön että vapaalla kädellä tehtävän vaalennuksen. Tasaisen vaalennustehonsa ansiosta Matcha Bleach sopii myös koko pään vaalennuksiin, antaa kampaajalle pidemmän työstöajan sekä tasaisempia lopputuloksia.

Käyttöohje

Sekoita Matcha Bleach -vaalennusjauhe ja Oxid -hapete suhteessa 1:1,5-2. Valitse Oxid -hapete toivotun vaalennustuloksen mukaisesti. Levitä vaalennusmassa hiuksiin ja anna vaikuttaa enintään 45 minuuttia, kunnes toivottu vaalennustulos on saavutettu. Seuraa vaalennuksen kehittymistä! Vaikutusajan jälkeen pese ja hoida hiukset niiden kuntoon sopivilla tuotteilla.

 

 #1 Vaalentaa jopa 9 astetta

#2 Kelatoiva ja suojaava

#3 Voidemainen koostumus

#4 Pölyämätön ja hajusteeton

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin