Four Reasons -tuotteiden käyttöoppaat

Four Reasons tarjoaa laajan valikoiman ammattikäyttöön suunniteltuja teknisiä tuotteita ja jokaiseen tarpeeseen sopivia jälleenmyyntituotteita. Jokaisella tuotteella on omat erityisominaisuutensa, ja parhaat tulokset syntyvät tutustumalla käyttöoppaisiin: käyttöoppaat tarjoavat yksityiskohtaista tietoa tuotteiden ominaisuuksista, käyttötekniikoista ja vinkkejä onnistuneeseen lopputulokseen.

Olipa kyseessä vaalennus, värjäys, kiharakäsittely, sävytys tai hiusten hoito, lataamalla oppaan varmistat, että saat kaiken irti tuotteista ja pystyt tarjoamaan asiakkaillesi ensiluokkaisia palveluita.

Lataa juuri sen tuotteen käyttöopas, jonka haluat!

FOUR REASONS OPTIMA

Four Reasons Optima on helppokäyttöinen värisarja ammattilaisille. Se on hajusteeton, vegaaninen ja kasvipohjainen hiusvärisarja, joka tarjoaa erinomaisen peittokyvyn sekä kristallimaisen kiillon. HydraRepair™-teknologia kosteuttaa ja korjaa hiuksia värjäyksen aikana, ja laaja sävyvalikoima kattaa lähes kaikki värjäystarpeet. Sarjasta löytyvät muun muassa harmaanpeittosävyt, Highlift-vaalennusvärit sekä luovat Mixer-sävyt.

Käyttöoppaan avulla tutustut tarkemmin Optima-värisarjan mahdollisuuksiin!

LATAA KÄYTTÖOPAS

FOUR REASONS LUXIMA

Four Reasons Luxima on monipuolinen, vegaaninen hiusvärisarja, joka luo luonnollisia ja moniulotteisia lopputuloksia. Sen koostumus korostaa hienovaraisia syvyyseroja, tuottaen kolmiulotteisen ja valoa heijastavan kiillon. Shine Enhance Complex -yhdisteen ansiosta Luxima tarjoaa kestäviä, kiiltäviä ja eloisan yksilöllisiä värjäystuloksia, joita nykypäivän asiakkaat arvostavat. Hellävarainen, ammoniakiton koostumus varmistaa, että hiuksen luonnollinen pohja säilyy muuttumattomana, ja geelimäinen koostumus tekee levityksestä helppoa ja nopeaa.

Käyttöoppaan avulla tutustut tarkemmin Luxima-värisarjan mahdollisuuksiin!

LATAA KÄYTTÖOPAS

FOUR REASONS PERMANENTTITUOTTEET

Four Reasonsin laadukkailla ja moderneilla permanenttituotteilla saat asiakkaallesi kauniit ja yksilölliset kiharat – helposti ja turvallisesti. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin: Four Reasons Shape on säädettävä permanenttisarja, joka sopii kaikkiin hiuslaaduille ja kiharakäsittelyihin. Multiwave-sarja taas on hajusteeton, ammoniakiton ja tioglykolaattivapaa, tehden siitä täydellisen valinnan herkkäihoisille asiakkaille. Molemmat sarjat ovat 100 % vegaanisia ja suunniteltu luomaan joustavia ja kestäviä kiharoita ilman kompromisseja.

Käyttöoppaan avulla tutustut tarkemmin permanenttituotteiden mahdollisuuksiin!

LATAA KÄYTTÖOPAS

FOUR REASONS VAALENNUSTUOTTEET

Four Reasons vaalennustuotteiden valikoimasta löydät ratkaisut kaikkiin kampaamon vaalennustöihin, olipa kyse suurista värimuutoksista, folioraidoituksista tai tyvivaalennuksista. Jokaisella vaalennusaineella on erilainen koostumus ja omat erityisominaisuutensa, jotka helpottavat vaalennustekniikoiden parissa työskentelyä. Vaalennustuote kannattaakin valita käyttötarkoituksen, hiuksen kunnon ja tuotteen ominaisuuksien mukaan. Kaikki vaalennustuotteemme ovat hajusteettomia, ammoniakittomia ja vegaanisia.

Käyttöoppaan avulla tutustut tarkemmin vaalennustuotteiden mahdollisuuksiin!

LATAA KÄYTTÖOPAS

FOUR REASONS PROFESSIONAL

Kampaaja tarvitsee ammattitaitonsa lisäksi luottovälineistön onnistuakseen työssään. Four Reasons Professionalin tuotevalikoima muodostaa täydellisen työkalupakin kampaamossa tehtäviin töihin ja lisäpalveluihin.

Valitse Professional-tuotteita kuin työkalupakista, eli mix & match -tyyliin! Yhdistele tuotteita jokaisen asiakkaan hiustarpeisiin: hoitavuutta ja suojaa oikeassa suhteessa sekä rakennetta, pitoa, siloisuutta tai kiiltoa tarpeen mukaan.

Löydät Professional-sarjasta eri hiuslaaduille ja -tarpeille tietyt kategoriat, jotka on tarkoitettu konsultaatiosi tueksi. Konsultoi millaisia asiakkaasi hiustarpeet ovat, ja käytä oikeita tuotteita työvälineistöstäsi.

Käyttöoppaan avulla tutustut tarkemmin Professionalin mahdollisuuksiin!

LATAA KÄYTTÖOPAS

FOUR REASONS ORIGINAL

Four Reasons Original: se kupliva kaveri, joka kuuntelee kaikkia hiushuolia. Originalin värikkäät pullot ja hyvät vinkit ilahduttavat, vaikka päivä olisikin astetta huonompi. Originalin kanssa “what you see is what you get”, ja se jos jokin on virkistävää.

Olivatpa hiukset vaurioituneet, värjätyt, kuivat tai superkuivat, linjan shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot luovat hyvän perustan ja muotoilutuotteet auttavat tekemään tyylin kuin tyylin.

Original saattaa ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, bileet alkaa. Tässä elämässä Originalilla on vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistä hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Käyttöoppaan avulla tutustut tarkemmin Originalin mahdollisuuksiin!

LATAA KÄYTTÖOPAS

FOUR REASONS NO NOTHING

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään. Hajusteettomat Four Reasons No Nothing -hiustuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan shampoot, hoitoaineet ja hiusten muotoilutuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.

Sarjan tuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus, ja ne ovat 100 % vegaanisia.

Tutustu hajusteettomiin hiustenhoitotuotteisiin neljälle eri hiustyypille. Tee valinta hiusten ja ympäristön hyväksi – sano ei kaikelle ylimääräiselle.

Käyttöoppaan avulla tutustut tarkemmin No Nothingin mahdollisuuksiin!

LATAA KÄYTTÖOPAS

FOUR REASONS COLOR MASK

Se ensimmäinen, oikea Color Mask! Onko sinulla koskaan ollut haasteita hiusten värjäyksen kanssa? Oletko huomannut, että väri ei toistu oikein tai huomaatko pesupaikalla värin tarvitsevan pientä hienosäätöä? Kokeile Four Reasons Color Maskeja: ne tarjoavat monipuolisen valikoiman hiusten värjäykseen, korjaukseen ja sävytykseen.

Color Maskeja käytetään usein jo olemassa olevan värin ylläpitämiseen, ja niitä kannattaakin suositella asiakkaalle kotihoitoon kampaamokäyntien välillä. Kokeile Color Maskeja rohkeasti sävytykseen ja värien hienosäätöön jo ennenkö lähetät asiakkaan kotiin, jotta saat taitettua sävyjä haluamaasi suuntaan. Käytä Color Maskeja myös värin jälkipigmentointiin, korjaukseen tai double toningiin.

Käyttöoppaan avulla tutustut tarkemmin Color Maskien mahdollisuuksiin!

LATAA KÄYTTÖOPAS

OTA YHTEYTTÄ

Palvelumme on aina henkilökohtaista. Löydät täältä koko henkilöstömme yhteystiedot.

OTA YHTEYTTÄ

 

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin