Koulutus Uutiset

Four Reasons -koulutustiimi kasvaa: Heini Kivekkään intohimona tiedon jakaminen

Four Reasons

Four Reasons -koulutustiimi on jälleen saanut lisävahvistusta: Heini Kivekäs on nimitetty Four Reasonsin vakituiseksi kouluttajaksi.

Heini on toiminut hiusalalla 14 vuotta, joista viimeiset kahdeksan vuotta yrittäjänä. Koulutukseltaan Heini on parturi-kampaaja, meikkaaja, estenomi, kynsiteknikko ja meikkaaja sekä parhaillaan hän suorittaa ylempää estenomin ammattikorkeakoulututkintoa. Heini mainitsee intohimokseen tiedon jakamisen, mistä onkin varmasti hyötyä tulevissa kouluttajan tehtävissä.

Viimeiset viisi vuotta olen toiminut kauneusalan yrittäjänä Australiassa ja palasin Suomeen 2024 vuoden alussa. Siellä suoritin maisteriopintoja ja vahvistin liiketoimintaosaamistani. Ennen Australian seikkailuja olet saattanut törmätä minuun Four Reasons Trendit-kiertueilla, koulutuksissa tai esimerkiksi Optiman lanseerauksen messutapahtumassa vuonna 2018.

Olen innoissani päästessäni jakamaan tietoa ja inspiroitumaan, sekä pohtimaan kiperiäkin kysymyksiä yhdessä. On mahtavaa päästä luomaan yhteyksiä ja verkostoitumaan lisää tällä alalla,” Heini kertoo.

Kansainvälisen kokemuksensa lisäksi Heini tuo koulutustiimiimme monipuolista kauneusalan osaamista, syvää liiketoimintaymmärrystä ja käytännön kokemusta kauneusalan yrittäjänä. Estenomina hänen vahvuuksiinsa kuuluu myös tuotteiden raaka-aineosaaminen.

Heinin työt alkavat perehdytysjaksolla, jonka aikana hän pääsee tutustumaan tarkemmin koko yrityksemme toimintaan ja tuotteisiin. Omia koulutuksiaan Heini pääsee vetämään ensi kevätkaudella.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin