Uutiset

Kevään kuumin hiustyyli: kantaaottava

Four Reasons

Kevään 2020 hiustyyleissä nousevat vahvasti esiin 1960-luvun tyylivaikutteet. Hiustyylit vaihtelivat 60-luvulla laidasta laitaan, hyvin silotelluista kokonaisuuksista rentoihin, luonnollisiin ja boheemeihin lookeihin.

Four-Reasons collection-spring-2020 Jade 5

Nuorten 60-luvulla aloittama vastakulttuurivallankumous näkyy vielä tänäkin päivänä! Rennot, harkitun sotkuiset viimeistelyt, silotellut tyylikkäät laineet, luonnolliset sävyt tai kantaa ottavat värit – hiustyyli saa kuvastaa kantajansa persoonaa. Voit olla juuri sellainen, kuin olet.

Four-Reasons collection-spring-2020 Julia 3

Tyylianarkiaa ja kapinahenkeä – huoletonta ja harkittua

1960-luku oli yhteiskunnallisten ja kulttuurillisten muutosten aikaa, mikä johtui suurelta osin väestökehityksestä. 1960-luvun puolivälissä yli kolmannes Yhdysvaltain väestöstä oli alle 17-vuotiaita. Nuoret ajattelivat eri tavoin kuin vanhempansa ja nuorisoliike oli käynnissä. Nuoret hylkäsivät perinteiset tyylit, ja siitä alkoi tyylianarkia, joka loi uuden vapaamman ilmeen. Itsensä ilmaisu oli sallittu.

Four-Reasons collection-spring-2020 Rebekka 1

Me Four Reasonsilla haluamme jatkaa tätä sanomaa kannustaen jokaista arvostamaan itseään sellaisena kuin on, ihanan epätäydellisenä – siksi loimme modernisoidut versiot ikonisista 1960-luvun hiustrendeistä kevään 2020 hiusmuotikokoelmaamme.

Four-Reasons collection-spring-2020 Stella 1 2

Edellisen vuosikymmenen aikana katukuvaa vallanneet sileääkin sileämmät bouffantit ja pompadourit korvattiin pikkuhiljaa täysin toisenlaisilla hiustyyleillä. Nyt tyylillä haluttiin ottaa kantaa! Tyylit saattoivat vaikuttaa huolimattomilta, mutta ne olivat tarkkaan mietittyjä sekä liioitellumpia kuin edeltäjänsä, ja niissä oli sopiva ripaus kapinallisuutta.

Hiuksista tuli symbolinen esitys sosiaalisesta muutoksesta, kun naiset valitsivat aiempaa lyhyemmät leikkaukset tai asettelivat pitkät hiuksensa isoille, sopivan sotkuisille kampauksille, ja miehet kasvattivat hiuksensa pituuteen, jota aiemmin pidettiin mahdottomana hyväksyä. Osa miehistä piti kiinni lyhyemmistä ja perinteikkäämmistä leikkauksista, mutta uudella, särmikkäämmällä twistilla.

Four-Reasons collection-spring-2020 Valentin 1

Yleisesti ottaen 60-luvun tyyli oli sekoitus 50-luvun konservatiivisuutta sekä 70-luvun boheemisuutta ja huolettomuutta. Tämän vastustamattoman 60-luvun hengen halusimme vangita kevään 2020 hiusmuotikokoelmaamme, joka kantaa nimeä 60’s Shades – Four Reasons Collection Spring 2020.

60’s Shades Collection -tiimi:
Hiukset: Four Reasons Team
Kuvat: Amanda Aho
Styling: Meri Milash
Meikki: Emma Räsänen

Four Reasons

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin