Koulutukset

by Tiina

Talvihiusten hoito: Four Reasons Smoothing Treatment & Professional SHOTS-hoidot

  Koulutuksessa opit Four Reasons Smoothing Treatmentin käytön ja millaisille hiuksille tuote on ideaali. Käyt myös läpi Four Reasons Professional SHOTS -ampullihoidot ja opit, miten myyt ne luontevasti asiakkaalle. Lisämyynnin tekeminen Professional SHOTS- kampaamohoidoilla on helppoa ja nopeaa - tämän koulutuksen jälkeen osaat valita juuri oikean Professional SHOTS-hoidon asiakkaallesi!

  Koulutukseen >>
  by Tiina

  Four Reasons -permanenttiaineet ja -tekniikat

   Koulutuksessa opit, mitä eroa on Multiwavella ja uudella Shape -permanenttiaineella. Osaat valita oikean permanenttiaineen eri tilanteisiin. Mitä eroa lopputuloksen kannalta on perinteisellä puolauksella ja patukkarullauksella? Markku ja Antero näyttävät sen!

   Koulutukseen >>
   by Tiina

   Myytinmurtajat

    Koulutuksessa käydään läpi yleisiä hiusmyyttejä kuten: • “Latva imaisi värit itseensä ja on nyt tummempi.” Vai imaisiko sittenkään? • “Harmaa hius ei peity millään.” Vai peittyisikö sittenkin? • “Hiukset tottuvat, jos käytät aina samaa shampoota ja lopulta se ei enää toimi.” Vai toimiiko sittenkin? • “Mitä likaisemmat hiukset ovat, sen paremmin värit tarttuvat?” Vai kannattaisiko sittenkin pestä? • “Kihara hius on hankalampi vaalentaa, kuin suora.” Totta vai tarua? • “Kaikki hiusvärit toimivat samalla tavalla.” Vai onko kuitenkin eroa sillä, miten väri on rakennettu? • “Hiuksia ei saa pestä värikäsittelyn jälkeen?” Saako vai eikö saa? Nämä ja paljon muuta Harrin, Anteron ja Markun suusta kuultuna! 🔥

    Koulutukseen >>
    by Tiina

    Nõberu of Sweden - tuotteet parturiasiakkaille

     Nõberu of Sweden syntyi ajatuksesta luoda kattava kosmetiikkasarja parturiasiakkaille, jotka uskaltavat erottua joukosta omana itsenään. Brändi on sitoutunut siihen, että he eivät ainoastaan vain luo erinomaisia tuotteita, vaan he haluavat myös uudistaa markkinoita sekä ihmisten näkemystä komeudenhoidosta. Four Reasonsin tavoin, myös Nõberu of Sweden on mukana edistämässä maailmaa, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja voi olla sitä täysillä. Nõberu of Sweden tarjoaa kuluttajille korkealaatuisen ja hyväntuoksuisen tuotesarjan päivittäiseen käyttöön. Kokeile Nõberu of Swedenin tuotteita ja voit todeta itse sarjan laadukkuuden!

     Koulutukseen >>
     by Tiina

     Optima Total ja harmaanpeiton helppous!

      Koulutuksessa käydään läpi Optima Totalin käyttö A:sta Ö:hön. Opit, miten muodostat pomminvarmat reseptiikat ja peität harmaat kuin harmaat silmän räpäyksessä (no okei – 10 minuutissa). Opit myös, millainen Optima Total on värinä. Mitä se sisältää ja miksi? Milloin valitset harmaanpeittoon Optima Totalin ja milloin jonkun muun Four Reasons värituotteen? Tiesitkö, että Optima Totalin voit laittaa myös pesupaikalla raidoituksen jälkeen samalla, kun sävytät latvat? Monipuolista värinkäyttöäsi Optima Totalin ja tämän koulutuksen avulla!

      Koulutukseen >>
      by Tiina
      1 Lessonin

      Arvosta ammattiasi: hinnoittele oikein

       Koulutuksessa käydään läpi, milloin hinnannosto on hyvä tehdä ja kuinka kommunikoida asiasta asiakkaille. Miten lasket sopivan hinnankorotuksen ja suhteutat sen omaan kulurakenteesi kanssa?

       Koulutukseen >>
       by timosaari
       1 Lessonin

       Four Reasons Collab

        Koulutuksen uusi aikakausi alkaa 15. lokakuuta 2022. Four Reasons kokosi yhteen Suomen huippuammattilaiset − koe liiketyötekniikat tekovaiheesta upeisiin lopputuloksiin alan…

        Koulutukseen >>
        by anterolahtinen

        Four Reasons Collection SS2022: LITTLE THINGS MATTER -diginäytös

         Little Things Matter -diginäytös

         Little Things Matter -diginäytöksessä näet Four Reasons -koulutustiimin näkemyksiä kevään ja kesän trendeistä. Näet monipuolisesti väri-, leikkaus-, ja viimeistelytöitä sekä saat vinkkejä, jotka voit ottaa heti käyttöön liiketyössäsi! Saat siis inspirointia kampaamotyöhösi valtavalla tietopaketilla helposti toteutettavista trendeistä, jotka tukevat juuri sinun työskentelyäsi. Hiustenleikkauksissa keskitytään erilaisiin kerrostustyyleihin ja värit on toteutettu uusilla, liiketyöhön suunnitelluilla tekniikoilla. Oletkos jo kuullut mm. Onion tai Triangle Teasy värjäystekniikoista? Hiustrendien lisäksi keskitytään yhteen erityisen tärkeään teemaan – Sinuun. Psykologi Annamari Heikkilän antaa sinulle eväät parempaan jaksamiseen ja Diili-voittaja Sointu Borg antaa killerimäisen motivaatiobuustin bisnekseen! Tapahtuma keräsi tapahtumapäivänään 715 livekatsojaa, jotka antoivat välittömän palautteen digitapahtuman jälkeen - tapahtuma oli onnistunut kokonaisuus inspiraatiota, tekniikkatietoa ja motivaatiota. Varmista siis, ettet jää mistään paitsi ja katso tallenne heti! Kouluttajat: Antero Lahtinen Markku Ruotsalainen Linda Lehto Roosa Mononen Jasmin Hurskainen Sonja Määttänen Jenna Leppäniemi Annika Allenius Anu Purojärvi Juontajat: Harri Paananen Jonna Niiranen

         Koulutukseen >>
         by sami.lehmus

         Four Reasons -vaalennusaineet

         Monipuolisilla Four Reasons -vaalennustuotteilla onnistut eri vaalennustekniikoissa! Tämän videokoulutuksen avulla opit käyttämään Four Reasons vaalennusainevalikoimaa monipuolisesti. Videokoulutuskokonaisuudessa opit vaalennusaineiden erot,…

         Kokeile veloituksetta - (5 esikatsele jaksot)

         Koulutukseen >>
         by Tiina

         The basics of business - Talouden ABC kampaajalle

          Kurssilla syvennytään viiden kohdan muistilistaan esimerkkien ja yksityiskohtaisten vinkkien avulla: 1. Kanta-asiakas maksaa palkkasi tehokkaimmin 2. Maineesi kiitää edelläsi 3.…

          Koulutukseen >>
          by Tiina

          Little things matter with Optima- Four Reasons Collection SS22 & Optiman uutuussävyt

           Koulutuksessa syvennytään Optima-värisarjan käyttöön sekä kevään trendikkäimpiin värjäyksiin yhdessä Four Reasons -huippukouluttajiemme Markku Ruotsalaisen, Antero Lahtisen sekä Harri Paanasen seurassa. Pääset tutustumaan upeisiin Little Things Matter -kokoelman lookkeihin ja saat vinkkejä persoonallisiin värikokonaisuuksiin. Pienillä jutuilla todella on väliä ja yksinkertainen on kaunista! Siksi haluammekin kertoa, kuinka saat tuotua pienillä muutoksilla ja liiketyöystävällisillä tekniikoilla jotain uutta asiakkaasi hiuksiin. Pääset tutustumaan Optiman pehmeisiin uutuusävyihin, joissa yhdistyvät täydellisesti sekä kylmät ja lämpimät vivahteet. Lisäksi tietysti resepteistä kuuluisat kouluttajamme jakavat reseptiikkaosaamistaan. Tule mukaan kevään odotetuimpaan värjäys-e-koulutukseen!

           Koulutukseen >>
           by Tiina

           Get Creative!- Luovaa värjäystä Color Maskin tuotteilla

            Color Mask -koulutus on suoravärivärjäyksen tehopaketti täynnä nopeita ja liiketyöystävällisiä tekniikoita. Taitavat kouluttajamme Jasmin Hurskainen ja Linda Lehto jakavat parhaat vinkkinsä näyttäviin ja persoonallisiin suoravärivärjäyksiin sekä -asetteluihin. Pääset kuulemaan trendikkään Two Tones Color -tekniikan salat ja opit, kuinka sitä voidaan hyödyntää monin eri tavoin riippuen asiakkaan toiveesta ja hiusten lähtötilanteesta. Lisäksi saat käytännöllisiä sekoitusvinkkejä ja opit suunnittelemaan persoonallisen kokonaisuuden korostamaan asiakkaan parhaita puolia.

            Koulutukseen >>
            by Tiina

            Hoitokäsittely, jota hiuksesi ovat odottaneet – Four Reasons Professional Shots

             Koulutuksessa pääset tutustumaan Professional Shots -kampaamohoitosarjaan ja sen käyttöön kouluttajiemme Jasmin Hurskaisen ja Linda Lehdon seurassa. Opit puhumaan asiakkaille oikeilla termeillä ja kertomaan tuotteiden toiminnasta sekä niiden sisältämistä raaka-aineista. Lisäksi saat kouluttajilta hyväksi havaittuja lisämyyntiniksejä ja vinkkejä lisäpalveluiden hinnoitteluun liiketyössä.

             Koulutukseen >>
             by Tiina

             Straight or wavy- Ah, ihanan suorat hiukset & Oh, niin söpön pehmeät kiharat

              Koulutuksessa pääset tutustumaan Four Reasons -permanenttituotteisiin sekä uutuustuotteeseen, Four Reasons Smoothing Treatment -keratiinikäsittelyyn. Pääset inspiroitumaan hiuksen rakennemuokkauksesta Four Reasons -huippukouluttajiemme Harri Paanasen sekä Markku Ruotsalaisen seurassa. Opit myös leikkauksen merkityksen rakennekäsittelyissä sekä miten yhdistät onnistuneesti rakennekäsittelyt muihin kampaamokäsittelyihin.

              Koulutukseen >>
              by Tiina

              Let´s talk about grey hair- Näin onnistut harmaanpeitossa

               Koulutuksessa pääset kuulemaan olennaisimmat asiat onnistuneeseen harmaanpeittoon Four Reasons -tuotekehityksestä vastaavan kouluttajamme Harri Paanasen johdolla. Kuulet, miksi harmaa ei aina peity toivotulla tavalla. Opit analysoimaan hiuksen rakennetta ja lähtötilannetta, jolloin oikean värituotteen valitseminen on helpompaa. Saat takuuvarmoja reseptivinkkejä luonnollisiin ja peittäviin harmaanpeittovärjäyksiin. Lisäksi opit tuntemaan Four Reasons -värivalikoiman oikeat tuotteet harmaanpeitossa: Milloin valitset Luxima Basen, Optima Coverin tai Optima Totalin?

               Koulutukseen >>
               by Tiina

               Total Coloring with Four Reasons- Värit haltuun!

                Koulutuksessa käydään monipuolisesti läpi Four Reasons -värien käyttöä huippu-kouluttajiemme Harri Paanasen, Linda Lehdon sekä Luxima Ambassadorimme Jenna Leppäniemen kanssa. Saat kouluttajiemme takuuvarmat suosikkireseptit Optimasta ja Luximasta käyttöösi. Ime inspiraatiota ja uutta näkökulmaa tehokkaaseen liiketyöhön! Lisäksi opit hyödyllistä ja työtäsi helpottavaa tietoa värivaraston hallinnasta ja pääset tutustumaan uuteen harmaanpeiton täsmätyökaluun: Ensiesittelyssä Optima Total -uutuussarja!

                Koulutukseen >>
                by Jonna

                Four Reasons Collection syksy & talvi 2021 – UPSIDE DOWN

                Mieti, mikä tekisi sinut onnelliseksi juuri nyt. Tee se, älä sitä, mitä pitäisi.  Four Reasons Collection AW21 on pionintuoksuinen draamanäytelmä,…

                Kokeile veloituksetta - (7 esikatsele jaksot)

                Koulutukseen >>
                by anterolahtinen

                JONNAMASTE - joogakurssi

                 Kokonaisvaltaista hyvinvointia Jonna Karjusen johdolla!

                 Koulutukseen >>
                 by anterolahtinen

                 Christmas TALKS - Year of Four Reasons

                  Tämän erikoiskoulutuksen vetävät huippukouluttajamme Markku Ruotsalainen, Harri Paananen, Antero Lahtinen ja Linda Lehto.

                  Koulutukseen >>
                  by anterolahtinen

                  Effortless styling - Laineita ja rautakiharaa

                   Koulutuksessa käydään läpi kihartaminen käyttäen muotoilurautaa ja kiharrinta kouluttajamme Linda Lehdon opastuksella. Opit vetosuuntien sekä osiokoon merkityksen. Käymme läpi pohjatyöhön ja viimeistelyyn käytettäviä muotoilutuotteita. Lisäksi opit, miten opastat asiakasta tekemään helpon viimeistelyn kotona!

                   Koulutukseen >>
                   by anterolahtinen

                   Party Season - pikkujoulukampaukset

                    Koulutuksessa opit liiketyöläheisiä, helppoja kampauksia. Pikakampauksesta on moneksi – se voi olla lisäpalvelu asiakkaalle pikkujoulukautena, voit järjestää kampauspäivän asiakastapahtumana tai tuottaa kiinnostavaa sisältöä kampaamosi sosiaalisen median kanaviin! Opit erilaisia tekniikoita kuten helppoja ponnaripohjia, letityksiä sekä rentoja juhlalookkeja. Kaikki koulutuksessa opetettavat tekniikat ovat helppoja ja nopeita toteuttaa kampaamossa.

                    Koulutukseen >>
                    by anterolahtinen

                    Color it Copper - Kaikki kupareista!

                     Koulutuksessa opit erilaisia kuparisia reseptejä Optima- ja Luxima-värisarjoista. Saat täsmävinkit siihen, millä väreillä teet luonnollisen gingerin, räiskyvän tulikuparin tai ihanan pehmeän hunajavaalean. Opit, miten toteutat asiakkaalle hänen toivoman sävyn ja millä Four Reasons Color Mask -tuotteilla asiakas voi ylläpitää kaunista väriä kotona. Koulutuksessa tehdään kaksi erilaista toteutusta kuparivärjäyksistä.

                     Koulutukseen >>
                     by anterolahtinen

                     All about Luxima

                      Opit koulutuksessa milloin ja millaisiin väritöihin kannattaa valita Luxima ja mitä mahdollisuuksia Luxima sinulle tarjoaa. Tutustut syvällisemmin sävyjen ominaisuuksiin, hallitset sarjan ominaisuudet erilaisissa sävytystilanteissa sekä saat hyviä sekoitusvinkkejä. Koulutuksen jälkeen sinulla on avaimet Luxima-värisarjan monipuoliseen käyttöön.

                      Koulutukseen >>
                      by anterolahtinen

                      All about Optima

                       Opit koulutuksessa missä tapauksessa valita Optima ja mihin kaikkeen sarjalla pystyt. Tutustut syvällisemmin värien ominaisuuksiin ja hallitset sarjan erilaisissa sävytystilanteissa ja saat hyviä sekoitusvinkkejä. Koulutuksen jälkeen sinulla on avaimet Optima-värisarjan käyttöön.

                       Koulutukseen >>