FOUR REASONS -VÄRISARJAT

Hei sinä, astu sisään värien maailmaan, jossa tekniikka ja luovuus kohtaavat.

Löydä laaja valikoima värisarjoja, joilla teet sävytyksiä, vaalennuksia, kolmiulotteisia värjäyksiä sekä varmoja taitto- ja tyvitöitä. Ja ei, emme puhu vain hiuksista – puhumme elämästä, tyylistä ja rohkeudesta! Four Reasons -väreillä saat asiakkaidesi hiuksiin hehkuvaa kiiltoa, kaunista kuultavuutta tai intensiivisiä sävyjä, upeita vaalennuksia tai villejä vivahteita. Ammattilaisilta ammattilaisille.

Tervetuloa mukaan – värit odottavat, ja niin tekee myös se versio sinusta, joka on valmis valloittamaan maailman yksi sävy kerrallaan!

Luxima

Four Reasons Luxima

Luonnollisuutta, kolmiulotteisuutta, kiiltoa

Four Reasons Luxima on poikkeuksellisen kiillon hiuksiin jättävä monipuolinen värisarja, joka mahdollistaa luonnollisen näköiset, moniulotteiset lopputulokset. Sen sävyllisiin pigmentteihin perustuva koostumus antaa pohjan hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Luximan sisältämän ainutlaatuisen Shine Enhance Complex -kiiltoyhdisteen vitamiinit ja kasviöljyt tehostavat väripigmenttien valonheijastuskykyä. Lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen – juuri sellainen, jota nykypäivän asiakkaat toivovat.

#1 Kolmiulotteinen lopputulos
#2 Heijastava kiilto
#3 Hellävarainen
#4 Nopea käyttää

 

LUE LISÄÄ

Four Reasons Optima

Peittokykyä, kiiltoa, täyteläisyyttä

Four Reasons Optima on nykyaikainen värisarja monipuolisiin värjäystöihin, kun väreiltä halutaan peittokykyä, pysyvyyttä ja vivahteikkaita lopputuloksia. Optima häivyttää rajan kevyt- ja kestovärien välillä – laajasta sävyvalikoimasta löytyy tuotteet lähes kaikkiin kampaamoissa tehtäviin värjäystöihin.

#1 Erinomainen peittokyky
#2 Kristallimainen kiilto
#3 Hajusteeton
#4 Luotettava ja helppokäyttöinen

 

LUE LISÄÄ

Four Reasons Optima Total

Pettämätön peittokyky vain 10 minuutin vaikutusajalla

Four Reasons Optima Total on erityisesti tyvivärjäyksiin suunniteltu, 100 % harmaanpeiton takaava värituote. Four Reasons Optima Total -sarjalla värjääminen on poikkeuksellisen nopeaa: 10 minuutin vaikutusaika lyhentää värikäsittelyyn kuluvaa aikaa ja tarjoaa myös hyväkatteisen lisäpalvelumahdollisuuden. Four Reasons Optima Total -värisarja sisältää fermentoitua vihreää kahvia, jonka antioksidanttiset polyphenolit ja kofeiini vilkastuttavat hiuspohjan mikroverenkiertoa ja edistävät hiuspohjan hyvinvointia. Four Reasons Optima Total -värisarja on hajusteeton ja vegaaninen. Sisältää ammoniakkia.

#1 Varma 100% harmaanpeitto
#2 Helppokäyttöinen ja nopea
#3 Kaunis ja luonnollinen lopputulos
#4 Hajusteeton

 

LUE LISÄÄ

Four Reasons Optima Liquids

Täydellinen sävytys kirkkaimpiin vaaleisiin

Four Reasons Optima Liquids on hiusväri vaalennettujen hiusten sävytykseen, taittoihin ja värin kirkastukseen. Ajankohtainen valikoima puhtaita vaalean hiuksen sävyjä on suunniteltu vaalennustöihin, joissa halutaan hunnuttaa vaalennuspohja ylläpitäen värin kirkkautta. Tuotteen nestemäinen koostumus sekoittuu yhdessä Optima Liquids Activator -hapetteen kanssa helposti vaahdottuvaksi massaksi, joka on nopea ja kustannustehokas käyttää pesupaikalla. 

#1 Vaalennusten sävytykseen ja taittoon
#2 Kirkkaat, puhtaat sävyt
#3 Nopea levitys ja vaikutusaika
#4 Hajusteeton

 

LUE LISÄÄ

Four Reasons Color Mask

Kun Color Maskit ovat käytössä, vain mielikuvitus on rajana!

Four Reasons Color Mask -sarja koostuu laajasta valikoimasta sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiusten sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä.

#1 Pidentää hiusvärin kestoa
#2 Palauttaa sävyn intensiivisyyden
#3 Antaa uudenlaisen vivahteen
#4 Ylläpitää sävyn viileyttä tai lämpöä

 

LUE LISÄÄ

Blogi

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin