Sopivuusajattelu sopii kaikille – vinkkejä konsultaatioon


Piatu Puhakka on varmasti tuttu nimi jokaiselle hiusalan ammattilaiselle. Piatu on luonut pitkän ja menestyksekkään uran upeisiin muodonmuutoksiin erikoistuneena parturi-kampaajana. Mikä saa asiakkaat ympäri Suomen matkaamaan Piatun penkkiin upeiden lopputulosten perässä? Mikä on Piatun ajatusprosessi muodonmuutoksia tehdessä ja miten sopivuusajattelu liittyy siihen? Tule kuulemaan ja näkemään tämä hiustaikuri tositoimissa!

Sopivuusajattelussa tärkeintä on ajatella, mikä muutos sopii asiakkaan persoonaan. Ei ole yhtä ja tiettyä vastausta, ainoastaan paras mahdollinen tyyli jokaisen yksilöllisyydelle. Ihminen on kokonaisuus, johon kuuluu persoonan lisäksi kehykset, eli kasvot ja vartalo. Pienetkin yksityiskohdat, kuten ryhti, eleet ja ilmeet – kaikki antavat vinkkejä ja apua siihen, miten ammattilainen saa asiakkaastaan parhaat piirteet esiin.

Konsultaatio on positiivinen hetki, missä ollaan täysin läsnä – sekä asiakas että tekijä. Avoimuus ja rehellisyys ohjaavat keskustelua ja tärkeintä on päästä samalle sivulle. Kun molemmat tietävät mitä toinen tarkoittaa, vältytään väärinymmärryksiltä ja päästään yhteiseen tavoitteeseen. Vaikka konsultaation täytyy olla täynnä kysymyksiä, tärkein niistä onkin: “Mitkä ovat rajasi?” Kun luottamus on rakennettu, voidaan yhdessä myös rikkoa niitä rajoja – aina asiakkaan ehdoilla.

Tutustu alla Piatun tekemiin muodonmuutoksiin ja ilmoittaudu kurssille!

Piatun muodonmuutoskurssit

Piatu Puhakka - ennen/jälkeen

"Persoonan voi tuoda esiin lyhentämällä hiuksia."

"Pidä silmällä yksityiskohtia, joita voit korostaa: korkeat poskipäät tai vahva nenä."

Piatu Puhakka - ennen/jälkeen
Piatu Puhakka - ennen/jälkeen

"Muodonmuutos vaikuttaa sisäisen olemuksen kautta myös siihen, mitä näkyy ulospäin."

"Valitse hiukseen muoto ja väri, jota sekä asiakkaan kasvot että persoona tukee."

Piatu Puhakka - ennen/jälkeen
Piatu Puhakka - ennen/jälkeen

"Peittely on kulunut ajattelutapa: keskity siis kasvojen kauniisiin muotoihin."

Blogi

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin