KC Color Mask Paint

Color Mask Paint on runsaasti väripigmenttiä sisältävä käyttövalmis suoraväri, jolla toteutat helposti ja nopeasti intensiivisiä tai hempeän pastellisia lopputuloksia – vain mielikuvituksesi on rajana!

Herkullisilla ja iloisilla sävyillä saadaan hiuksiin käytetystä määrästä ja tekniikasta riippuen joko selkeä värimuutos, avantgardistinen efekti tai hienostunut häivähdys. Color Mask Paint -sävy kestää hiuksissa 5−30 pesukertaa riippuen hiusten väristä, huokoisuudesta sekä käytetystä sävystä.

Halutessasi Color Mask Paint -suoravärin shokkisävystä vaaleamman tai pastellinsävyisen, lisää suoraväriä Pastel White -laveeraajan joukkoon pieni määrä kerrallaan, kunnes haluttu sävy on saavutettu.

Kenelle Color Mask Paint sopii?

Suoraväriä voidaan käyttää, kun halutaan erikoisia shokkivärejä, joita ei ole mahdollista toteuttaa tavallisella hiusvärillä. Koska suoraväri kiinnittyy hiuksen pintaan, näkyy lopputulos selvemmin vaaleissa kuin tummissa hiuksissa. Lopputulokseen vaikuttaa aina hiuksissa oleva pohjaväri ja sen kylmyys tai lämpöisyys. Puhtain, kirkkain ja Color Mask Paint -sävyn tunnusväriä vastaavin tulos saavutetaan, kun pohja on mahdollisimman vaalea tai vaalennettu.

Vaaleissa sävyissä on vähemmän pigmenttiä kuin tummissa, joten ne toimivat parhaiten vaaleissa pohjissa. Kaikkein vaaleimpien pastellisävyjen aikaansaamiseksi hiusten täytyy olla puhtaaksi vaalennetut, jotta lopputulos on toivotunlainen.

Kun Color Mask Paint -suoraväriä käytetään värjättyihin hiuksiin, saadaan lisää intensiteettiä jo olemassa olevaan sävyyn, muutettua sävyä sekä lisättyä kiiltoa.

Lue lisää
Tuotemerkki
Tuotemerkki
Tuoteperhe
Tuoteperhe
Tuoteperhe
Tuoteperhe
Luxima sävyperhe
Optima sävyperhe
Paul Mitchell tuotelinja
Paul Mitchell tuoteperhe
Kokoluokka
Erityisominaisuus
Koulutustyyppi
Paikkakunta

Näytetään kaikki 8 tulosta

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin