Inspiraatio Tuotetieto

Kampaustrendit 2021 – Nyt korostetaan yksilöllisyyttä!

15.1.2021, Four Reasons

Instagramin kampauskuningatar Laura Aaltonen (@bylauracarita) hurmaa upealla kampausosaamisellaan. Lauran erityisosaamista ovat tekniset kampaukset, jotka näyttävät aina ah niin ihanan huolettomalta.

Kysyimme Lauralta:

Mistä löydät inspiraation upeisiin kampauksiin?
Sosiaalinen media tarjoaa tänä päivänä paljon ideoita ja vaihtoehtoja eri tyyleihin. Jokaiselle löytyy varmasti oma inspiraation lähde sillä kaikki kotimaiset ja kansainväliset huipputekijät ovat löydettävissä vaikka omalla kotisohvalla istuen.

Kohtaatko koskaan haasteita kampauksia tehdessäsi?
Joskus ideoista on suoranaista runsauden pulaa ja on miltei mahdotonta päättää! Esimerkiksi morsiuskampauksia suunnitellessa on tärkeää säilyttää fokus oikean suunnan löytämiseksi. Joskus olen tehnyt jopa 2-4 erilaista harjoituskampausta, jotta olemme varmoja mieleisestä tyylistä. On hauskaa olla mukana koko ideointiprosessin ajan ja toteuttaa morsiamen unelmien hääkampaus!

Millaisia elementtejä asiakkaat haluavat kampauksiin?
Hiuksiin kaivataan luonnollista liikettä. Nutturoista ei haluta liian sileää, ei myöskään turhan kiharaa. Tasapainoinen kokonaisuus takaa kauniin lopputuloksen!

Millaisia trendejä näet kampauksissa vuonna 2021?
Nyt saa käyttää värejä – jopa punaista väriä käytetään sekä vaatteissa että hääkukissa. Itse olen hurahtanut täysin kuivakukkiin kampauksissa. Kuivakukat tarjoavat runsaasti erilaisia väri- ja kokovaihtoehtoja. Ihana bonus on se, että kuivakukat jäävät morsiamelle muistoksi ja talteen.

 

Poimi Lauran Four Reasons Original -tuotevinkit onnistuneisiin kampauksiin!

  1. Panosta pohjatyöhön | Four Reasons Original Heat Styler

”Kiharan, laineen tai suoristuksen pohjalle, Heat Styler vaan toimii!” Laura käyttää mielellään koostumukseltaan kosteaa lämpösuojatuotetta sillä sen avulla etenkin pörröiset ja sähköiset hiukset saa helpommin taltutettua ja kuriin.

 

  1. Kampaus kaipaa kuohkeutta | Four Reasons Original Volume Powder (Huom! Tulossa 2/2021)

Kampauksen tekemistä helpottaa huomattavasti, kun hiukset ovat kuohkeat ja tuuheat. Volume Powder on helppo levittää hiuksiin sirottelemalla – hienojakoinen tuote levittyy hiukseen vaivatta ja tekee hiukset helposti käsiteltäviksi.

  1. Käytä riittävän kevyttä lakkaa kampauksen tekovaiheessa | Four Reasons Original Styling Hairpray

Ihanteellinen työstölakka kampauksissa on hiuslakka, joka pitää hiusta koossa kiinnittämättä kuitenkaan liikaa. Styling Hairspray on nappivalinta kampausten tekoon; se antaa ilmavan pidon ja lakan hienojakoinen koostumus kuivuu nopeasti, joten voit huoletta käyttää sitä koko kampauksen teon ajan.

 

 

4. Pettämätön pito vahvalla viimeistelyllä | Four Reasons Original Freeze & Shine Hairspray

Viimeistely kruunaa kampauksen ja takaa pysyvyyden. Freeze and Shine Hairspray on tuote paikallaan kampauksen viimeisessä vaiheessa, kun halutaan varmistaa voimakas, vahva kiinnitys ja kestävä kampaus.

 

Pssst… Lauran extratuotevinkki: Kokeile letitysten pohjalle Four Reasons Original Fiber Wax -kuituvahaa. Se pitää letitettävät osiot hyvin erillään jättäen hiukseen samalla pehmeän ja luonnollisen tunnun.

 

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.

Ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin